Op vakantie (geweest…) 🌞

Op vakantie. Na 12 jaar CO2 punten gespaard te hebben eindelijk weer eens mijn verlofdagen in het buitenland gespendeerd. Kreta, Griekenland om precies te zijn. En het inruilen van de Nederlandse hectiek voor de Kretenzer hectiek is mij goed bevallen. Het bruisende buitenleven opgesnoven. Heerlijk gegeten onder het genot van mooie muziek. Weer eens echt kunnen ontspannen in een aangenaam klimaat. De zilte zeelucht en de helder blauw gekleurde zee hebben mij goed gedaan. Ook mijn benen vonden het fijn om eindelijk weer eens de zon te zien 😉

Me...Raki 2023

Voor de ietwat “jongere” mensen, en uiteraard voor iedereen die zich jong voelt, deze zomerhit zal nog wel even in mijn playlist blijven hangen 🎵

Ik heb nu al heimwee terug naar het eiland.
【LIVE】 Hersonissos - Stalida | SkylineWebcams