Huishoudelijke mededeling: Sabbatical

Na meer dan 7,5 jaar de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken te hebben verzorgd wordt het nu tijd voor een sabbatical break. Het afgelopen half jaar heb ik het heel druk gekregen waardoor e.e.a. lastig te combineren bleek met de nieuwsbrief, het wekelijkse supplement ‘Uitgelicht en gespot op internet’ en het onderhouden van andere pagina’s op mijn weblog.

Niet alleen mijn werk voor METC NedMec, de CTR, IVDR en MDR vragen steeds meer aandacht, ook andere activiteiten (zoals mijn privéleven, een cursus Grieks voor beginners bij de Volksuniversiteit Utrecht, en nadenken of ik nog een master Rechtsgeleerdheid ga volgen) vragen om aandacht waardoor er steeds minder tijd overblijft om mijzelf (onbetaald) twee dagen in de week toe te wijden aan de nieuwsbrief en het bijwerken van andere pagina’s op mijn weblog.

Gelukkig heb ik een aantal activiteiten geautomatiseerd waardoor veel belangrijke ontwikkelingen gewoon via mijn weblog (zie bijvoorbeeld de nieuwssectie en de updates aan de rechterzijde van de webpagina), mijn LinkedIn-account, Mastodon-account, en sinds kort mijn BlueSky-account, worden gedeeld en te volgen zijn.

En mocht er écht iets bijzonders te melden zijn dan zal ik dat uiteraard ook via mijn weblog delen. Maar het komend half jaar zal ik minimale aandacht gaan besteden aan de periodieke nieuwsbrief en het wekelijkse supplement.

Mocht je mij nog niet volgen via een van de andere (sociale) kanalen, klik gerust op een of meerdere links hierboven en ga mij volgen of connect met mij. Het is alleen de nieuwsbrief (en de supplementen) die vooralsnog op een lager pitje wordt gezet. De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik altijd op een of andere manier betrokken blijf bij nieuwe ontwikkelingen en zo’n beetje alles wat bij (medisch-)wetenschappelijk onderzoek om de hoek komt kijken. Als eigenwijs enig kind trek ik mij dus niet volledig terug, maar de nieuwsbrief vraagt (zonder hulp van bijvoorbeeld stagiaires ofzo) momenteel even iets teveel van mij.

 

 

 

 

 

 

5 Responses

 1. Edith Schasfoort says:

  Veel dank hiervoor, ik heb je zorgvuldige updates de laatste jaren zeer gewaardeerd. Wens je veel succes met je plannen en mooi dat je weblog nog wel in de lucht blijft.
  Hartelijke groet,
  Edith

 2. Niki de Vink says:

  Heel begrijpelijk Vincent!
  Ik wens je alle rust toe tijdens je drukke werkzaamheden. ;) Voorzover bedankt voor alle updates!

 3. Saskia Tasche- van Spaendonck says:

  Geniet ervan!!

 4. Dank voor alle updates en succes met alle bezigheden en overwegingen.

  Met vriendelijke groet,
  Annet

 5. Karin Baas says:

  Heel begrijpelijk. Geniet van de keuzes die je maakt; vooral die cursus Grieks lijkt mij helemaal te gek :)
  Dank voor alle energie die je hier al die jaren in gestoken hebt, ontzettend fijn dat er iemand is die dit zo gestructureerd steeds weer klaarzet voor collega’s in het veld.
  gr.
  Karin Baas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − fourteen =