Abonneren op de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken

Kies voor een abonnement op de ‘Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken’ en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen rond medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen, nieuwe wet- en regelgeving en gereviseerde richtlijnen!

De voorwaarden zijn vrij simpel:

  • De Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijk wordt hoogstens 1x per week verstuurd en alleen als er nieuws te melden is.
  • Een abonnement op de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken en bijbehorende supplementen is gratis.
  • U heeft 7 dagen de tijd om uw abonnement te activeren. Om het abonnement te activeren ontvangt u een e-mail met een activatielink. Mocht u niet reageren op de eerste e-mail dan volgen er nog twee e-mails ter herinnering.
  • Als het abonnement na 7 dagen nog niet is geactiveerd dan wordt het door u opgegeven e-mailadres en aangegeven voorkeuren definitief verwijderd uit het bestand.
  • U kunt uw abonnement op de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken op elk willekeurig moment beëindigen. Na beëindiging van het abonnement ontvangt u geen nieuwsbrief en supplementen meer.
  • Uw gegevens zullen binnen 7 dagen na beëindiging van het abonnement definitief worden verwijderd uit het bestand.
  • Niet werkende e-mailadressen worden na 2 maanden uit het bestand verwijderd.
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring.

Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Aanmeldingsformulier nieuwe abonnees

Met dit aanmeldformulier kunt u een abonnement afsluiten op de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken.
Tevens kunt u op het formulier aangeven (aanvinken) welke supplementen u naast de nieuwsbrief wenst te ontvangen.


Op welk e-mailadres wilt u de nieuwsbrief ontvangen?


Geef hieronder aan welke supplementen u wilt ontvangen (optioneel):

Notificatie bij belangrijk nieuws dat niet kan wachten tot de volgende nieuwsbrief

Notificatie bij een nieuw bericht of artikel op de website

Supplement “Uitgelicht en gespot op internet” (max. 1x per week)


Privacy

Om de nieuwsbrief en geselecteerde supplementen bij u af te kunnen leveren is een werkend e-mailadres een vereiste. Om aan te kunnen tonen dat er een abonnement is afgesloten wordt tevens uw IP adres vastgelegd en van een tijdstempel voorzien op het moment dat het abonnement  door u wordt geactiveerd. Ook wordt uw IP adres vastgelegd en van een tijdstempel voorzien op het moment dat u uw abonnement wijzigt. Het moment dat er een nieuwsbrief of supplement naar u is verstuurd wordt vastgelegd. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring.


Ik ga akkoord abonnementsvoorwaarden.


Let op: Om het inschrijfproces te voltooien zal er een e-mail met een activatielink worden verstuurd. Het kan gebeuren dat de e-mail in de spam folder terechtkomt. Mocht u na 15 minuten nog geen e-mail hebben ontvangen controleer dan de spam folder. Heeft u helemaal geen e-mail ontvangen dan kunt u zich opnieuw aanmelden (gelieve voor het verzenden uw e-mailadres te controleren op juistheid).