Uitgelicht en gespot op internet (week 32, 2021)

Hierbij weer een nieuw overzicht van actualiteiten en andere nieuwsberichten die de afgelopen weken zijn gespot op het internet. De afgelopen week heb ik niet veel berichten gespot waarschijnlijk omdat we nog in komkommertijd leven. Neemt niet weg dat als u zelf iets heeft gespot u dit aan mij kunt melden via het contact formulier.

Vergeet niet om ook de Events‘ pagina en de Consultations‘-pagina te raadplegen. Zo kunt u nog tot en met 9 september reageren op de consultatie van de COREON Gedragscode Gezondheidsonderzoek en ook de enquête naar het verbeteren van het gebruik van de PALGA protocollen loopt op zijn eind.


Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Clinical trial monitoring

Drug repurposing

Ethics

EU Clinical Trial Regulation (ECTR), Clinical Trials Information System (CTIS)

Gentherapie

Good research practice, Randomised Clinical Trials

Medische hulpmiddelen, Apps

Real-world outcomes, Patient Reported Outcomes

US Food and Drug Administration (FDA)

Overige


Raadpleeg het weblog voor een overzicht van het laatste nieuws, bijeenkomsten en publieke consultaties.

news.bontrop.com

consultations.bontrop.com

events.bontrop.com