The day after ‘Tomorrow’: David Koonen vs Hannubal

Een half jaar na het verschijnen van David Koonen’s eerste EP is sinds 25 maart 2011 de tweede EP beschikbaar via onder andere iTunes. Deze nieuwe EP draagt de titel ‘David Koonen vs Hannubal’ en verwijst daarmee naar de muzikale vriendschap tussen David Koonen en Hannu Rekila uit Finland die al sinds 2006 bestaat.

In mijn blogpost over de eerste EP schreef ik dat ik zeer geïnteresseerd was naar de tweede EP. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de tweede EP en vooral van het nummer ‘Sky Is The Limit’. Het is duidelijk dat David Koonen goed op weg is met het vervullen van zijn dromen want naast de nieuwe EP ‘David Koonen vs Hannubal’ zijn er inmiddels ook al 36 van zijn mixes uitgezonden op Sobel Nation Radio.

Het is toch wel heel leuk om te zien hoe onze inspanningen uit het verleden tot deze resultaten hebben geleid. Het is duidelijk dat David Koonen de eerste stappen achter de rug heeft en klaar is voor een volgende stap. Na het beluisteren van een aantal nog niet uitgebrachte nummers heb ik er goede hoop op dat ook die volgende stap tot een mooi muzikaal resultaat zal leiden. Ik kan dus ook niet wachten op de release van de derde EP van David Koonen.