In de ziekenboeg, door een lekkage…

Met dank aan een niet doortastende nachtelijke spoedreparatielijn van Woonin, en een loodgieter die geen zin had in een vroege klus, nu al meer dan een 2 weken last van de naweeën van een lekkage en het 4 uur lang, elke 6 tot 10 minuten, emmers van 10 liter leeggooien…

De lage rugklachten waren deze week zelfs zodanig dat ik inmiddels een abonnement heb op de lokale paracetamol “dealer”, en ik de wereld vooralsnog alleen vanuit horizontale positie kan bekijken.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de lekkage van de blokverwarming snel was verholpen nadat ik telefonisch een echte medewerker van Woonin had gesproken. Helaas neemt dat niet weg dat ik inmiddels (fysiek) twee behoorlijk waardeloze weken heb gehad…

  • Binnen het eerste uur.
    Let op de meubelafdruk van het bed (rood omcirkeld).

1 Response

  1. Edgar Smeets says:

    Hé Vincent, dit klinkt behoorlijk vervelend. Ik wens je beterschap.