NIEUWSBRIEF VOOR GOEDE ONDERZOEKSPRAKTIJKEN

Nr. 130
20 april 2021

Beste abonnee,

Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken van 20 april 2021, met het laatste nieuws rond wet- en regelgeving en mensgebonden onderzoek.

De abonnees die het supplement 'Uitgelicht en gespot op internet' nog niet ontvangen zou ik willen aanraden dit supplement te activeren via de abonnementsvoorkeuren. Omdat veel organisaties hun communicatie op orde hebben verstuur ik tegenwoordig alleen nog maar de linkjes naar de verschenen nieuwsberichten middels het supplement (dat bijna wekelijks wordt verstuurd) en niet meer via de nieuwsbrief. Hiermee omzeil ik ook de problemen die sommige spamfilters hebben met mijn nieuwsbrief.

Voor vragen en/of heeft u een verzoek? U kunt mij bereiken door de antwoorden op deze e-mail en via het contact formulier op het weblog.

Met vriendelijke groet,

Vincent Bontrop
www.bontrop.com

U kunt met mij linken via LinkedIn.

ICH publiceert de conceptprincipes van ICH E6(R3) Good Clinical Practice (GCP)

Het ICH Management Committee heeft op 19 april 2021 een conceptversie van de bijgewerkte principes gepubliceerd die momenteel worden ontwikkeld door de ICH E6 (R3) Expert Working Group (EWG).

Zodra het document in Step 2 terechtkomt zal het publiek om input worden gevraagd.

Ook kondigt ICH aan dat er op 18 - 19 mei 2021 een wereldwijde webconferentie wordt georganiseerd en dat nadere details nog volgen.

Onderzoek Fieldlab Evenementen: WMO plichtig of niet?
31 March 2021
Een groot deel van de Nederlandse bevolking zal inmiddels wel gehoord hebben van de Fieldlab testevenementen. Zo was er onder meer een optreden van Guido Weijers in De Jaarbeurs georganiseerd,…

Lees verder

Ontvangt u het supplement 'Uitgelicht & Gespot op internet' nog niet?

Vergeet niet om uw abonnement uit te breiden met het supplement 'Uitgelicht en gespot op internet'. Bijna wekelijks een overzicht van (nieuws-)berichten die op internet zijn gevonden.Werk tijdig uw abonnementsvoorkeuren bij en ontvang het supplement in uw e-mailbox!

Wijzig vandaag nog uw abonnementsvoorkeuren, klik hier.

Uitgelicht en gespot op internet (week 15, 2021)
Hierbij weer een nieuw overzicht van nieuws en andere ontwikkelingen die de afgelopen weken zijn gespot op het internet.

Lees verder


Uitgelicht en gespot op internet (week 14, 2021)
Op de valreep nog een overzicht van nieuws en andere ontwikkelingen die zijn gespot op het internet. Het was een bewogen week maar ook een interessante week voor de mensen…

Lees verder


Uitgelicht en gespot op internet (week 12 & 13, 2021)
Hierbij een nieuw overzicht van nieuws en andere berichten die de afgelopen weken zijn gespot op het internet. Vorig weekend is er geen overzicht verschenen omdat ik bezig was met…

Lees verder


Uitgelicht en gespot op internet (week 11, 2021)
Hierbij een nieuw overzicht van nieuws en andere berichten die de afgelopen weken zijn gespot op het internet. Ook de ‘Events‘ pagina en de ‘Consultations‘ pagina zijn weer bijgewerkt en…

Lees verder


Actueel nieuws, bijeenkomsten en publieke consultaties:

Nieuwsfeed
> news.bontrop.com <

Consultaties
> consultations.bontrop.com <

Events
> events.bontrop.com <

Eerder verschenen uitgaven van de Nieuwsbrief voor Goede Onderzoekspraktijken vindt u in het archief, klik hier.


Copyright © Vincent Bontrop, All rights reserved.

Contactgegevens:
Hopakker - 3514 BZ Utrecht - Netherlands

This email was sent to {email}
Want to change how you receive these emails?