DORP: webinar ‘Monitoring, van last naar lust’

Datum: 26 November 2020

Tijd: 13.00 - 16.30 uur

Locatie: Webinar

Tijdens onze middagsessie op 26 november willen we naast informeren over het Dutch Oncology Research Platform (DORP) en het delen van activiteiten van het DORP Monitoring Expert team, aandacht besteden aan Risk based Monitoring en Risk based Quality Management. Hoe bouw je kwaliteit in in je studie? Hoe identificeer je die elementen die voor de uitkomsten van je studie van belang zijn en hoe richt je monitoring in. Zijn er aspecten die specifiek zijn voor het monitoren van oncologische studies? We hopen tijdens deze middag door met elkaar te praten over risico gestuurd monitoren binnen onderzoeker geïnitieerd onderzoek, praktische ideeën en voorstellen samen te brengen en bij te dragen aan een optimale manier van monitoring voor dit soort studies.

Continue Reading

DORP: Webinar ‘Methodological challenges in the Trial within Cohorts (TwiCs) design applied to oncology’

Datum: 19 June 2020

Tijd: 12.30 uur

Locatie: Webinar

Samen met zijn expertteam Statistiek zal Rob Kessels (project coördinator) op 19 juni a.s. een interactieve middagsessie gaan organiseren over de methodologische uitdagingen in Cohort studies.
De sessie biedt de deelnemers de mogelijkheid te sparren met de academische experts over dit onderwerp en is gericht op onderzoekers met een grote belangstelling voor de methodologie van klinisch onderzoek van oncologische studies.

Continue Reading