Pensioenbesturen moeten jonger

Slechts 2 procent van alle pensioenbestuurders in Nederland is jonger dan 35 jaar. FNV Jong wil graag de pensioenbesturen verjongen. Zij organiseren daarom samen met CNV Jongeren dit najaar masterclasses pensioenen om jongeren klaar te stomen voor een plek in een pensioenbestuur.

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en werkzaam als jonge professional? Wil jij investeren in jouw financiële kennis, jouw netwerk flink uitbreiden én een stempel drukken op het pensioenstelsel? Dan zijn de masterclasses wat voor jou!

Bekijk hier de uitnodiging voor de Pensioen Masterclasses.

Praktische informatie

  • De masterclasses vinden plaats in Utrecht van november 2011 tot februari 2012.
  • Aanmelden via info@fnvjong.nl uiterlijk 15 oktober 2011, het aantal plekken is beperkt.
  • De masterclass is kosteloos, je dient wel lid te zijn van een vakbond of bereid dit te worden.

Terug naar de nieuwslijst